Hoe werkt het voor vakmannen?

Stap 1: Maak eerst je GRATIS profiel aan.

Maak eerst GRATIS je profiel aan. Je kunt dit HIER doen. Wij vinden betrouwbaarheid zeer belangrijk en daarom kun je alleen een profiel aanmaken met een geldige Kamer van Koophandel-inschrijving.

Let bij het aanmaken van je profiel op de volgende punten:

- Zorg voor een duidelijke (liefst professionele) profiel foto.
- Geef een duidelijke omschrijving van jezelf en verwerk hierin bijvoorbeeld je specialiteiten, wat zijn je persoonlijke eigenschappen en waarom zou een potentiele opdrachtgever jou kiezen als vakman.
- Maak het liefst drie projecten aan waarop je trots bent en waar de potentiele opdrachtgever duidelijk kan zien wat je kwaliteiten zijn.
- Lege profielen zullen een lage kans van slagen hebben om te worden gevonden.

Stap 2: Ga op zoek naar opdrachten.

Nadat je een profiel hebt aangemaakt en je bent ingelogd kun je in de menubalk op Opdrachten klikken. Je krijgt dan een overzicht van de openstaande opdrachten. Wij maken hierbij onderscheid tussen zakelijke en particuliere opdrachten.

 Stap 3: Je hebt een opdracht gevonden.

Je hebt de opdracht gevonden die bij je past! Je kunt dan contact opnemen met de opdrachtgever via de Bericht Verzenden button. Je kunt hem of haar dan een voorstel doen of eventueel nog wat aanvullende informatie vragen.

Stap 4: De opdracht is binnen !!

Nadat je een voorstel hebt gedaan, of extra informatie hebt gevraagd aan de opdrachtgever stuurt hij of zij je via Bullseye een opdracht. Let er wel op dat het verstandig is om na contact te hebben gelegd netjes een overeenkomt of orderbevestiging op te maken met de opdrachtgever. Dit draagt bij aan je betrouwbaarheid en professionaliteit.

Wij wensen je veel succes toe bij het vinden van mooie opdrachten !

Hartelijk welkom bij BULLSEYE.NL!