Hoe werkt het voor opdrachtgevers ?

Stap 1: Plaats je opdracht

Plaats GRATIS je opdracht! Deze opdracht kan inhouden; het plaatsen van een nieuwe keuken, een aanbouw of serre, een lamp ophangen. Grote en / of kleine opdrachten, zowel zakelijk en particulier kunnen hier worden geplaatst. Dit is de manier om de juiste vakman te vinden voor jouw project.

Het is daarom van belang de opdracht goed te beschrijven. Vermeld in je opdracht duidelijk de gewenste materialen, locatie, datum van uitvoering, oppervlakten, ondergrond, huidige kleuren. Om het geheel compleet te maken is het zeer verstandig ook duidelijke foto’s toe te voegen aan de opdracht.

Misschien heb je nog niet de beschikking over alle details. Dit is voor de vakmannen geen probleem zij zullen er gericht naar vragen zodra het contact gelegd is.

Stap 2: Vakmannen reageren

Na het plaatsen van je opdracht(en) ontvang je voorstellen van vakmannen. Dit kan een voorstel zijn maar ook een gerichte vraag over je opdracht. Als een vakman eenmaal contact heeft opgenomen dan kun je zijn gegevens eens nader bekijken, waar komt hij vandaan, en wat vonden anderen van deze vakman.

Wij vinden betrouwbaarheid zeer belangrijk en daarom staan alleen vakmannen ingeschreven met een geldige Kamer van Koophandel-inschrijving.

 Stap 3: Vergelijk en kies

Maak je vergelijking en kies de voor jou juiste vakman op basis van een voorstel, review, profiel. Let daarbij ook op de manier van communiceren. Het gaat ten slotte om het totaalbeeld van iemand. Maak duidelijke afspraken met de vakman; bij voorkeur schriftelijk.

Stap 4: Geef een review

De vakmannen stellen het zeer op prijs als u een review kunt geven voor de uitgevoerde werkzaamheden. Zo helpt u ons maar bovenal ook toekomstige opdrachtgevers een goede indruk te krijgen van de kwaliteiten van deze vakman.

Hartelijk welkom bij BULLSEYE.NL!